Gímszarvas trófeaszemle a Miklósvári Parkerdőben

2016.09.30.
Az immár hagyományos, éves gím trófeaszemléjét tartotta a mai napon, a Miklósvári Parkerdőben a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.
Címkék: Hírek, ünnep, vadászat

Két trófea

2016.09.28.
Combközépig áztatta a nadrágomat az árpa, pedig van „csatakgatyám”, de a reggeli rohanásban otthon felejtettem. Amatőr módon, mintha ez volna az első hajnalom kinn a területen… No, és gumicsizma helyett bakancsot vettem ami – természetesen – teljesen átázott. Nem is csoda, hiszen évek óta nyüstölöm, és – ahogy mondani szokták - megette már a kenyere javát. Olyannyira, hogy többször időzött a szomszéd cipésznél is javításon…
Címkék: Történetek, ünnep

Római tálban sült mezei nyúl, mazsolás rizzsel, házi feketeribizli lekvárral.

2016.09.04.
Amikor már nem fér semmi a fagyasztóba és felmerül a "mi legyen ma ebédre?" kérdés, akkor ugrik elő a tapsifüles, hogy jóllakassa a családot.

Gasztrofesztivál, nyomokban vadhúst tartalmaz

2016.09.03.
A X. Országos Vadgasztronómiai Fesztiválon jártunk, Soponyán.

Vadászias

2016.08.31.
Sokan, sokszor vádolják a vadászokat azzal, hogy vérengző, szívtelen, kisebbségi komplexusos, önjelölt Rambok, akik vérszomjasak és élvezetből ölnek. Azt mondják éhezünk arra, hogy elvegyük ártatlan állatok életét, majd perverz szertartások keretében, a magasztosság és a vad tiszteletének álcája mögé bújva, a sikeres öléstől és a bortól megrészegülve ünnepeljük magunkat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?