Állatok karácsonya a Budakeszi Vadasparkban

Az állatok vajmi keveset érthetnek a karácsonyi forgatagból. Talán ekkoriban több gyerkőcöt látnak mikulás sipkában, és elképzelhető, hogy az innen-onnan fityegő karácsonyi díszítéseket is észreveszik. Annak viszont mindenképpen örülnek, ha soron kívül, extra finomságokkal egészül ki a napi menüjük, és ugyan nem beszélhetünk minden állat nevében, de a Budakeszi Vadaspark lakói a hagyományos Állatok karácsonya előtt már igencsak izgatottak szoktak lenni.

 

Ilyenkor például a mosómedvéhez és az aranysakálhoz ajándékdobozban, a házi patkányokhoz pedig karácsonyfára akasztva kerülnek be a finomságok, melyeket – hogy a vadaspark látogatóinak is meglegyen a betevője – az Állatok karácsonya apropójából szervezett szakvezetéssel egybekötve kapnak meg. A szervezett program ezután tovább halad a nagyvadakhoz, többek között a medvéhez és a nagyobb háziállatokhoz. Az állatsimogatóban pedig egy finomságokkal feldíszített karácsonyfát állítanak majd fel, melyről egész nap csemegézhetnek az állatok.

 

Az Állatok karácsonyán természetesen mindenki számára elérhetőek a Vadaspark ünnepi programjai: az Élő Betlehem és a bibliai állatokkal kapcsolatos szakvezetés is.

 

Állatok karácsonya – részletes program:

 

11.00 – Állatok karácsonya szakvezetés

13.00 – Bibliai állatok szakvezetés

15.00 – Kisragadozó látványetetés

 

Forrás: Budakeszi Vadaspark

Fotók: Szeretlek Magyarország

http://erdozugas.blogstar.hu/./pages/erdozugas/contents/blog/32540/pics/lead_800x600.jpg
Ajánló,Hírek,programajánló
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?