A Mikulás a Budakeszi Vadasparkba látogat

A Budakeszi Vadasparkban is kezdetét vette már az adventi időszak, ettől a héttől kezdve ugyanis mindennap látható a főbejárat mellett az Élő Betlehem, miként erről a múlt héten hírt is adtunk. Míg a felnőttek már javában az ajándékok vásárlásán törik a fejüket, a legkisebbek számára ez inkább a felhőtlen öröm, a finom nyalánkságok és az izgatott csomagvárás időszaka. Őket szeretnék meglepni a Vadaspark munkatársai, melyhez idén is egy igazán szakavatott „kollégától”, személyesen a Mikulástól kapnak segítséget.
 
 

A Mikulás december 6-án, kedden, 11:00-kor érkezik majd a Budakeszi Vadaspark főbejáratához, és egyet garantálhatunk: lesz zsákjában minden jó. Ha vannak csöppségek, akik énekelni szeretnének vagy verset mondanának a szakállas öregúrnak, azokat is szívesen meghallgatja, utána pedig tesz egy komótos sétát a Vadasparkban és mindenkit megajándékoz, aki csak az útjába kerül.
 
 

Ameddig pedig a Mikulás a Vadasparkban jár-kel és ajándékoz, addig a legbátrabb gyerekek kipróbálhatják a járművét (hóban a lovas szánját, másként a lovas kocsiját), vagyis ingyen mehetnek majd vele egy rövid kört.

A Mikulás napja részletes programja:

10:00 – Kisállat suli
11:00 – A Mikulás érkezése a Vadaspark főbejáratához
12:00 – Farkas látványetetés
12:30 – Bivaly látványetetés
13:00 – Kisállat suli
Forrás: Budakeszi Vadaspark
http://erdozugas.blogstar.hu/./pages/erdozugas/contents/blog/32206/pics/lead_800x600.jpg
Ajánló,Hírek,programajánló
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?