Hírek - Pályafelújítás forgalomkorlátozással

A Lillafüredi Állami Erdei Vasút fővonalán folyamatban levő pályafelújítási munkálatok miatt október első hetében vágányzári korlátozások lépnek életbe a kisvasút menetrend szerinti forgalmában. Az ÉSZAKERDŐ Zrt. ugyanis teljes felépítménycserével járó vágányfelújítást végeztet Puskaporos állomás és Mártabánya megállóhely közelében.

 

Az erdei vasút járatainak menetrendje 2016. október 3. és 7. között (hétfőtől péntekig) emiatt az alábbiak szerint módosul:

 

Október 3. és 5. között (hétfőtől szerdáig) Miskolc-Dorottya utca – Lillafüred – Garadnaközött a vonatok nem közlekednek. Miskolc-Dorottya utca – Papírgyár – Mahóca közöttkülönvonatok ezen időszakban is rendelhetők.

Október 6-án és 7-én (csütörtökön és pénteken) valamennyi meghirdetett járatMiskolc-Dorottya utca állomás helyett Majláth megállóhelyről indul és oda isérkezik.

Miskolc-Dorottya utca és Majláth megállóhely között az MVK Zrt. 1 jelzésűvillamosával,vagy 1-es és 54-es jelzésű autóbuszaival utazhatnak az MVK Zrt. díjszabása szerint.

Majláth megállóhely “Felső-Majláth” villamos- és autóbusz megállótól mintegy 350méterre található Lillafüred irányába, a Hegyalja úti fénysorompós vasúti átjárónál.

A munkavégzés okozta fennakadások miatt az utasok megértését és szíves türelmét kéri az ÉSZAKERDŐ Zrt.

Forrás: Északerdő Zrt.

 

 

Címkék: Hírek
http://erdozugas.blogstar.hu/./pages/erdozugas/contents/blog/30361/pics/lead_800x600.jpg
Hírek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?